Vacature oproepchauffeur

JET Koeriers is een professioneel, dynamisch bedrijf. JET Koeriers staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor de klant klaar. Bij JET koeriers is alles mogelijk: gekoeld, diepgevroren of verwarmd geen enkele zending is een probleem. Hiervoor beschikt JET Koeriers over een modern, uitgebreid en gevarieerd wagenpark. Van een bestelauto tot aan een trekker-oplegger. Wegens uitbreiding van onze activiteiten zoeken wij met spoed:

Oproepchauffeurs

Wat houdt de functie in?
Als oproepchauffeur word je voornamelijk ingezet op distributie- en koerierswerk. Wij zijn gespecialiseerd in geconditioneerd vervoer. Hierdoor zul je meestal producten gaan vervoeren die onder speciale temperatuur condities moeten worden vervoerd. Denk hierbij aan levensmiddelen of farmaceutische producten. Hier kunnen ook spoedritten tussen zitten. Het is daarom belangrijk dat je binnen korte tijd aanwezig kunt zijn om de goederen te laden en te distribueren. De werktijden worden in overleg met de planner bepaald.

Wat vragen we van je?
Voor de functie van oproepchauffeur zoeken wij (vrachtwagen)chauffeurs met aantoonbare ervaring als (distributie)chauffeur. Je hebt een hands-on mentaliteit en kunt op oproepbasis voor ons werken. Je hebt een proactieve en zelfstandige werkhouding en je kunt goed samenwerken. 

Wat zoeken wij:
- Je bent flexibel en per direct inzetbaar.
- Je woont bij voorkeur in de stad Leeuwarden (maximaal 15 minuten reistijd).
- Je staat open voor het werken met de nieuwste techniek zoals computers, PDA's, navigatie, koelapparatuur en boordcomputers.
- Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken.
- Je bent betrouwbaar en kunt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen.
- Je kunt systematisch en volgens een procedure werken.
- Je bent klantgericht en collegiaal.

Verder beschik je over:
- een uitstekende kennis van het wegennet in Nederland en Europa
- aantoonbare rijervaring als distributiechauffeur
- aantoonbare ervaring als vrachtwagenchauffeur is een pré
- een positieve en leergierige instelling

Wat bieden wij je?
Wij bieden je een uitdagende, afwisselende en veelzijdige logistieke functie. Je gaat deel uitmaken van een enthousiast en professioneel team in een informeel werkklimaat. Als oproepkracht krijg je een tijdelijk contract. Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast contract. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden conform CAO.

Interesse?
Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? En vind je het niet erg om op de gekste tijden onderweg te zijn? Stuur dan je sollicitatie naar vacature@jetkoeriers.nl met je motivatie en CV.

Deze website gebruikt cookies Ok